Kreativ internationell konstnärsduo söker Koordinator!  (läst 823 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  november 09, 2018, 01:42:04 PM

Kreativ internationell konstnärsduo söker mångfacetterad, flexibel och nyfiken medarbetare.
Vi söker en orädd medarbetare på 75% med möjlighet till heltidstjänst.

Vi finns i Uppsala med världen som arbetsfält. Du hamnar i ett sammanhang där du är en del av ett dynamiskt flöde av konst i form av filmproduktion, fotografi och musik med syfte att inspirera till positiv förändring i världen. Vårt hjärta finns i projekt som beskriver hållbarhet, miljö och humanitära frågor.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att vara företagets koordinator med erfarenhet av att hantera företagsekonomi och hanterar även en del av våra tekniska lösningar. Hos oss har du många bollar i luften och trivs med varierade arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Ingen dag är den andra lik!

Ditt arbete kommer innebära att du är stationerad i Uppsala men med flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån kombinerat med företagets natursköna studio/ateljé.
Du har kontakt med internationella kunder, leverantörer, revisionsbolag, media och bokar möten, resor och logistik. Du arbetar med våra hemsidor och digitala plattformar kontinuerligt i form av mail, ftp:n, domäner, bildleveranser, dator/programinställningar, telefoner/växlar, uppdateringar och annan problemlösning.

Du hanterar också lättare bokföring, fakturering, lagerhållning och kontorsmaterial. Du har möten med våra spännande kunder och leverantörer i Uppsala på kontoret, men även i Stockholm, vilket också kräver att du har körkort.
Eftersom många av våra kunder är internationella är engelska i skrift och talad form avgörande. Vi arbetar i mac-miljö med olika digitala plattformar och program där det är bra att du har grundläggande kunskap i program som iCal, Lightroom, Photoshop, InDesign, Word, Excel och hemsideprogram som Squarespace eller liknande.

Brinner du också för att med ditt dagliga arbete bidra till ett mer hållbart samhälle?
Tycker du om konst, kultur och världens natur?
Kom och arbeta med oss!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/23b78eb65765

Loggat