Business Controller sökes till Linas Matkasse  (läst 351 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  augusti 27, 2018, 09:29:46 AM

Vi på Linas Matkasse söker nu en engagerad, driven och analytisk Business Controller. I rollen som Business Controller kommer du främst att fungera som stöd till våra enhetschefer inom inköp och produktion i såväl strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut. Du kommer således ha en stödjande roll inom ekonomistyrningsområdet, vilket inkluderar att proaktivt driva förändringar, effektiviseringar och bidra till utveckling av affären och interna arbetssätt. I denna roll rapporterar du CFO. Tjänsten är beläget i koncernens huvudlokal i Spånga.

Arbetsuppgifter
• Ansvarig för budget- och prognosarbete
• Avvikelseanalys och rapportering i samband med månadsbokslut
• Lönsamhetuppföljning
• Utveckla, mäta och rapportera relevanta nyckeltal
• Utveckla standardrapporter i Linas BI-system för att supportera verksamheten
• Business Partner och allmänt bollplank i såväl strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut
• Förbättra rutiner och processer för ökad internkontroll
• Ad hoc-analysering

Vem är du?
Du har en civilekonomexamen eller liknande med några års erfarenhet av arbete i en affärsnära controllerroll, samt en god grund i redovisning. Du behöver kunna använda Excel effektivt i ditt arbete och en i övrigt hög systemmognad är en förutsättning. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du positiv, ansvarstagande och analytisk. Du utför ditt arbete självständigt, metodiskt och strukturerat samt har en god kommunikationsförmåga och kan förklara komplexa samband på ett lättförståeligt sätt. Du är en engagerad person som brinner för att arbeta med siffror, att leverera ett arbete med hög kvalitet samtidigt som du motiveras av att arbeta nära affärsverksamheten.

Om oss
Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, sund och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och med tydliga nummer ett i både Sverige, Norge och Finland och en stark tillväxtutmaningsposition på den snabbt växande danska marknaden. Koncernen omsätter drygt 1,5 miljard kronor.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/51c1c1a6aa79

Loggat