Redovisningsekonom sökes till Santander Consumer Bank  (läst 1352 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  september 18, 2017, 07:05:12 AM

Positiv redovisningsekonom till Santander Consumer Bank

Vill du delta i utvecklingen av en modern bank genom eget ansvarstagande, expertis och samarbete?

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vårt mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta i en kreativ och prestigelös verksamhet där du ges tillfälle att bidra, skapa värde och göra skillnad.

Tjänsten innebär ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med ett positivt och drivet team kommer att få använda dig av dina goda kunskaper inom redovisning vid avstämningar samt månads- och årsbokslut.

I en framåt organisation där det råder entreprenörsanda och där ingen idé anses för liten att lyftas fram, kommer du att ges tillfälle att arbeta inom olika projekt och på så sätt medverka till att utveckla arbetet inom ekonomifunktionen.

Då många olika system används bör du ha ett intresse av att bli Finance representant som super user i något av IT-systemen.

Ekonomisystemet är Agresso och du rapporterar till teamleader för redovisningsgruppen i Sverige.

Vem är du
Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande samt har minst tre års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Om du har arbetat inom revisionsbyrå samt har kunskaper inom IFRS och SOX är detta meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift och du hanterar Office-paketet mycket väl, framförallt Excel.

Som person är du analytisk, positiv, förändringsbenägen samt ansvarsfull. Vidare är du social, kommunikativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter. Du tycker om att sprida glädje och har lätt för att samarbeta.

Du erbjuds
Santander är ett växande företag i en föränderlig tid och erbjuder en arbetsplats där du kan göra skillnad genom att bidra med din personlighet och yrkesprofession. Våra medarbetare har olika bakgrund, livsstil och kompetenser. Men de har alla ett par saker gemensamt: sitt engagemang, sin kompetens och ett driv att alltid leverera hög kvalitet inom sitt ansvarsområde.

I denna rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst genom att klicka på ansök-knappen och ansöka via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/d548198e8302

Loggat