Telefonmagiker till vårt Inside Säljteam  (läst 719 gånger) Skriv ut

1 B


Matilda_J  september 04, 2017, 10:50:58 PM

e-conomic International a/s är en av Europas största SaaS-leverantörer (Software as a Service) inom webbaserade bokföringsprogram vars mål är att hjälpa små och medelstora företag att göra bokföringen enklare och mer flexibel. Vårt ambitiösa mål är att bli det största och bästa bokföringsprogrammet i världen!

Vi letar efter en ny kollega! Vill du vara en del av en livlig, dynamisk och internationell miljö i ett växande företag? Kan du tänka dig fast lön och goda möjligheter för vidareutbildning? Vill du ha glada kollegor som alla bidrar med energi, vinnarkultur och en helt speciell entreprenörsanda? Då är det dig vi söker som telefonmagiker till vårt svenska Inside Säljteam!

e-conomic International a/s sysselsätter 250 anställda och har drygt 100.000 företagskunder i bland annat Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Polen och Frankrike. Med hjälp av innovativa verktyg och integrationer kan vi erbjuda ett tids- och kostnadseffektivt bokföringsprogram för företag som letar efter funktionalitet och frihet att bestämma när och var företagets ekonomi ska skötas. Mer än 3 500 redovisningsbyråer och redovisningskonsulter samarbetar idag med sina kunder i e-conomic bokföringsprogram.

Loggat