Redovisningsansvarig sökes till Pensionärernas Riksorganisation, PRO  (läst 857 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  april 18, 2017, 04:13:12 PM

Vi söker dig som vill jobba med redovisning och lönefrågor i en mycket spännande fas av utveckling i en demokratiskt styrd organisation.

Pensionärernas Riksorganisation, PRO påverkar och gör skillnad i frågor som är viktiga för äldre. Det handlar om ekonomi, boende, vård och omsorg och inte minst åldersdiskriminering. Vi är en intresseorganisation och mötesplatsen för cirka 400 000 medlemmar.

På PRO: s kansli i centrala Stockholm arbetar idag 28 medarbetare och tillsammans driver vi pensionärernas intressen, samtidigt som vi erbjuder medlemmarna engagerande aktiviteter och personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning
Du rapporterar till ekonomichefen och ansvarar för följande arbetsuppgifter:

• Månadsvisa avstämningar av redovisning och avstämning av PRO och resebyrån Grand Tours AB
• Avstämningar reskontran
• Redovisning, fakturering, in- och utbetalningar
• Avstämningar med medlemssystemet
• Personal- och löneadministration
• Budget och budgetuppföljning
• Upprättar delårsrapporter, bokslut och årsredovisning
• Ekonomiska underlag inför beslut i ledningsgrupp och styrelse
• Redovisningssystemet

Du har befogenheter att sköta ovanstående arbetsuppgifter under mycket stort eget ansvar och utifrån framtagna ramar.

Utöver ovanstående kommer du att ha en viktig roll inför modernisering av vårt redovisning-och lönesystem.

Du arbetar självständigt och i nära samarbete med ekonomichef, ekonomiassistent, HR- chef och vår resebyrå Grand Tours AB. Naturligtvis företräder du PRO: s medlemmar i alla sammanhang.

Kvalifikationer: Du har en högskoleexamen i ekonomi eller annan kompetens som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut, budget och årsredovisningar samt löner. Vi jobbar i Microsoft office och har krav på att du har mycket goda kunskaper i framförallt Excel. Har du arbetat i ekonomisystemet Corbisoft och lönesystemet Hogia lön och känner till Microsoft Dynamics CRM systemet är det ett plus.

Personliga egenskaper: Din styrka ligger i att arbeta självständigt och ha förmåga att ta ansvar och initiativ till utveckling som är kostnadseffektivt för PRO. Du är strukturerad, noggrann, har siffersinne, är tålmodig, kan jobba med flera saker samtidigt och har förmåga att arbeta tillsammans med andra. Du kan arbeta i ett högt tempo, gillar rutinarbete och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en demokratisk styrd folkrörelse.

Anställningsform och ansökan:
Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, vi tillämpar provanställning. Välkommen med din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningar löpande. Din ansökan och CV mailar du via ansök-knappen senast den 28 april 2017. Refnr. 1702. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Roine Hangvar, Ekonomichef mobil 073-368 9305 eller Birgit Gadde, HR- chef mobil 070-605 00 09

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/0abfcdbe65de

Loggat