Administrativ chef sökes till Svensk Scenkonst  (läst 820 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  april 18, 2017, 07:39:58 AM

Arbetsbeskrivning
Den administrativa chefens uppdrag är att leda och utveckla verksamhetens administrativa funktion samt att fungera som kontorschef för Svensk Scenkonst kansli, där det arbetar totalt nio personer. Rollen innefattar personalansvar för två personer och ingår i ledningsgruppen.

Som administrativ chef har du bland annat ansvar för verksamhetens ekonomiska redovisning/bokslut och rapportering, budget och prognoser, viss kapitalförvaltning, IT, HR samt medlemsärenden. Du kommer även att fungera som styrelsens sekreterare, vilket innebär att hålla ihop styrelsearbetet administrativt, ta fram och bereda underlag, föredra vissa ärenden samt att koordinera eller utarbeta förslag till remissvar mm.

Den administrativa chefen representerar Svensk Scenkonst externt i olika sammanhang och ska kunna ingå i andra organ/styrelser där Svensk Scenkonst har intressen. Arbetet innebär dagliga medlemskontakter, att fungera som ett stöd inom hela organisationen samt att vara sammankallande för ett nätverk av ekonomichefer inom medlemsorganisationerna.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av ekonomichefs-/administrativ chefsroll med gedigen ledarerfarenhet. Du är civilekonom eller motsvarande och har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i tal som i skrift.

Du är en förändringsorienterad ledare med god samarbetsförmåga. Som person är du social, driven och ordningssam. Du är bra på att engagera, motivera och entusiasmera dina medarbetare samt att leda och fördela det dagliga arbetet. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser medlemsnyttan i ditt dagliga arbete.

Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbetsgivar- eller branschorganisation samt medlemsrådgivning. Du är intresserad av scenkonstens frågor och har ett genuint kulturintresse.

Du erbjuds
Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll med stort ansvar. Du blir en del av en arbetsplats i centrala Stockholm med kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar för att stärka scenkonstbranschen i hela landet. Du kommer att ha en central roll i det fortsatta arbetet med att utveckla den administrativa funktionen och att finna nya lösningar, fungera som ett effektivt stöd till övrig verksamhet och medlemmar samt arbeta för samarbeten med andra branschorganisationer.

Ansök
Välkommen med din ansökan senast 2017-05-07, men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/62b70a79b135

Loggat