Koncernredovisningschef sökes till MAX Hamburgerrestauranger  (läst 844 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  april 17, 2017, 01:29:27 PM

Sökes: Koncernredovisningschef till MAX Hamburgerrestauranger

Sista ansökningsdag: 30 april 2017

Max Hamburgerrestauranger AB är Sveriges äldsta hamburgerkedja och etablerades redan 1968.

Max som drivs av familjen Bergfors har en omsättning på tre miljarder kronor och är med drygt 4.500 anställda Sveriges näst största hamburgerkedja. Max befinner sig för närvarande i sin största expansionsfas någonsin. Vi driver 103 restauranger i Sverige, fyra restauranger i Norge och två i Danmark. Dessutom finns tre restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Ytterligare tre länder startas 2017. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Läs gärna mer på www.max.se.

Max AB expanderar och söker en Koncernredovisningschef till Luleå!

Som Koncernredovisningschef erbjuds du möjlighet att utforma ditt arbete och bidra till MAX fortsatta utveckling. Du rapporter till Vice VD och ingår i huvudkontorets ledningsgrupp.

Som Koncernredovisningschef ansvarar du för att samordna, leda och utveckla ekonomiavdelningens arbete där sju medarbetare ingår. I och med att du har ett övergripande och operativt ansvar för ekonomifunktionen är det viktigt att prioritera rätt samt att kontinuerligt arbeta med process- och verksamhetsutveckling. I rollen som Koncernredovisningschef ingår ansvar för löpande redovisning, skatter, rapportering, bokslut, koncernredovisning, deklarationer, årsredovisning, försäkringar, anläggningar osv.

Vi söker dig som har civilekonomexamen inom redovisning/revision och gedigen erfarenhet inom kvalificerat ekonomiarbete – gärna redovisning eller revision. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större organisationer och erfarenhet av att leda personal. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad, stabil, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat synsätt. Dina ledaregenskaper är goda och du har stor egen drivkraft samt är självgående och tydlig. Ett genuint intresse för ekonomi och ständiga förbättringar/utveckling tror vi också att du har.

Vi erbjuder en ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Du blir en del i ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/f1bfdded3cbe

Loggat