Forumnyheter:

Nytt forum om bokföring!

Huvudmeny

Förstå företagets ekonomi i färg och form med Bonanza!

Startat av Bonanza, december 09, 2009, 07:04:46 PM

Föregående ämne - Nästa ämne

Bonanza

Utbildning i ekonomi kan förenklas och förtydligas och till och med göras roligt.
Lösningen är att arbeta med pedagogiken för att göra det roligt och att visualisera ekonomi för att komma bort från de klassiska dokumenten med bara siffror. Det som visade sig vara ett oslagbart sätt att lära ut ekonomi har även visat sig vara ett oslagbart sätt att kommunicera ekonomi.

Sedan starten 1991 har 100-tusentals deltagare lärt sig att prata ekonomi med Bonanzas formspråk. På  Bonanza Ekonomiutbildning finns det möjlighet att gratis testa vår e-learning i affärsekonomi.  På hemsidan kan du också läsa om hur andra företag, stora som små, använder de grafiska verktygen i sin ekonomiska rapportering och sina årsredovisningar för att förenkla för läsaren. Om du tar en upplysning från UC så kan du direkt visa informationen grafiskt i vår programvara BonanzaGraf.

Kontakta oss gärna om du har funderingar på hur du skulle kunna ha nytta av vår hjälp!
telefon 08 445 70 40 
e-post: david@bonanza.se

TimFaste

 ??? Hm ... är det inte lite "off topic"? Jag föreslog faktiskt denna utvidgning av forumet för att vi som medverkar skulle få möjlighet att presentera oss - inte göra reklam. Det var i vart fall inte mitt syfte.

Ifall reklam (och då menar jag att man marknadsför egna produkter eller närstående och kompisars produkter) ska förekomma så tycker jag faktiskt att det ska finnas på ett eget utrymme som innebär att det för läsaren står helt klart att det är just det - reklam!

Den enda aktivitet som du David på Bonanza har på detta forum är när jag skriver detta ett enda inlägg - och det är marknadsföring.

Eller vad tycker ni övriga?

/tim

Calleman

Absolut!

Bättre att ha ett renodlat topic, där man kan marknadsföra, sälja tjänster/produkter, knyta kontakter om det finns specifika tjänster man vill ha utförda av någon annan.

Väl mött
Calleman