Financial Controller sökes till Gazella AB - Stockholm  (läst 706 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  mars 27, 2020, 04:01:13 PM

Gazella söker en Financial Controller till det växande retailbolaget Weleda som sitter i fina kontorslokaler på Södermalm. Du kommer bli en del av en snabbväxande organisation i förändring och arbeta tätt ihop med flera av bolagets avdelningar utöver ett nära samarbete med resten av ekonomifunktionen. Tjänsten kommer fokusera på att vara bryggan mellan ekonomin och affären där du får möjligheten att ansvara för rapportering, utföra kontroller och skapa analyser för lönsamheten framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum omgående för rätt person. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

• Rapportering av månads- och kvartalsbokslut till moderbolaget i Schweiz.
• Analys- och uppföljning av resultat och säkerställning av effektiv kostnadsstruktur.
• Likviditetsplanering, Working Capital och projektansvar för budget- och forecastprocessen.
• Bli superuser i QlikSense och NAV Dynamics.
• Framtagande av analyser och KPIer för uppföljning & analys inom alla dimensioner (land, kund, produkter etc.)
• Diverse Ad-Hoc funktioner såsom prissättning av produkter, avtalsvillkor nya kunder, ROI uppföljning på gjorde investeringar, affärsplaner m.m.

Erfarenhet
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning som arbetat minst tre år med redovisning och rapportering samt har viljan att även utvecklas som controller. Du har god förståelse för hela redovisningsprocessen och har erfarenhet av löpande bokföring, bokslut, rapportering och deklarationer samt av att arbeta mycket i Excel. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Meriterande, men ej ett krav är att ha arbetat med rapportering i en koncernstruktur, gärna till ett moderbolag i utlandet. Även tidigare erfarenhet från en redovisningsbyrå och arbete i Navision och QlickSense är meriterande samt arbete med internationella kunder.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en prestigelös person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, högt som lågt. Vidare är du kommunikativ och social, då din tjänst innebär mycket externa och interna kontakter. Du är också analytisk och genomför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt både självständigt och i grupp samt håller hög kvalitet i samtliga processer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk. Ansvarig kontaktperson är David Ling, 0761-760104.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/e3e9a00e3fbc

Loggat