Projektkoordinator sökes till Candles Scandinavia AB (Örebro)  (läst 523 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  mars 13, 2020, 12:57:30 PM

Profil på vår Projektkoordinator
Som projektkoordinator är du en viktig länk mellan bolagets olika avdelningar och samarbetspartner i arbetet att driva och leda projekt inom främst produktframtagning och produktutveckling.

I denna tjänst kommer du att vara en länk mellan inköp, sourcing, regulatory samt leverantörer och kunder. I detta ingår att upprätta projektplaner, säkerställa att projektplanerna följs samt koordinera uppgifter till bolagets olika avdelningar.

Du kommer att ansvara för processen internt från kundorder till en färdig produkt som genererar en produktionsorder där du kvalitetssäkrar produktionsprocessen tillsammans med Produktionschefen.

Regelbunden kontakt sker med leverantörer i Sverige men även till stor del inom Europa, Asien samt till viss del USA varför god nivå inom affärsengelska är ett måste.

Arbetet innebär även viss del kundkontakt där hög tillgänglighet och snabb och korrekt information är av stor vikt.

Vi söker dig som
Är nyutbildad eller har några års erfarenhet inom logistik, ekonomi, inköp eller liknande områden där sälj- och marknad ligger nära till hands. Du är kommunikativ och ambitiös med en hög känsla för kvalité, service och struktur där lagkänsla samt prestigelöst förhållningssätt är viktiga faktorer.

Då du kommer arbeta tätt med bolagets olika avdelningar är dina personliga egenskaper av högre vikt än en gedigen meritförteckning.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt stora tillväxtmöjligheter. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. Vi ser att tjänsten på sikt kan utvecklas mot större ansvarsområden.

Link:
https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/4f9932ac06c1

Loggat