Redovisningsansvarig sökes till Nordic Capital Services AB  (läst 440 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  januari 15, 2019, 12:16:09 PM

Vi söker en Redovisningsansvarig som ska ta ett helhetsansvar för redovisning och årsbokslut för ett antal bolag. Nordic Capital är beläget mitt i Stockholms city och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar. Vidare kan vi erbjuda dig en arbetsplats med mycket professionalitet där du får chansen att vara en del i detta och utveckla din kompetens i kombination med att du också bidrar med det du redan kan. Tjänsten är en del av den operationella ekonomiavdelningen med 10 medarbetare. I rollen rapporterar man till Director Finance.

Nordic Capital är en ledande private equity-investerare i Norden med ett starkt engagemang för att skapa starkare och hållbara företag genom förbättringar i verksamheten och värdedriven tillväxt. Nordic Capital fokuserar på utvalda regioner och sektorer där man har stor erfarenhet och bevisade framgångar. Huvudsektorerna är hälso- och sjukvård, teknik och betalningslösningar, finansiella tjänster, industrivaror- och tjänster, samt konsument- och detaljhandel. De huvudsakliga regionerna är Norden, norra Europa och globalt för hälso- och sjukvård.

Sedan starten 1989 har Nordic Capital investerat 13 miljarder euro i över 100 investeringar. Nordic Capitals fonder är baserade på Jersey och får rådgivning från rådgivningsbolag i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien. För mer information om Nordic Capital, besök www.nordiccapital.com

Kvalifikationer
● Ca 6-10 års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete, gärna från redovisningsbyrå (redovisningskonsult) eller mindre till medelstort företag (upp till 100 anställda)
● Självgående i bokslut samt företags inkomst- och skattedeklarationer
● Flytande svenska och engelska i tal och skrift
● Gärna erfarenhet av
- Branscherna Private Equity och Professional Services
- Ägarledda bolag och holdingbolag
- 3:12-reglerna
- Redovisning i utländska valutor
- Redovisning av finansiella instrument

Personliga egenskaper

Vi söker någon som är detaljorienterad, vill ta eget ansvar och driva projekt i mål. Du är självgående och vill ge snabb och bra service. Du har ett gott självförtroende och hög integritet. Du vill arbeta tillsammans med andra och har ett intresse av att ständigt förbättra processer och rutiner.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/c777c1d5047e

Loggat