Redovisningscontroller sökes till Tage Rejmes Bil AB  (läst 292 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  november 06, 2018, 10:42:39 AM

Vi stärker upp vår ekonomifunktion, i ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag, och söker därför en redovisningscontroller med kunskaper inom koncernredovisning, skatt och moms. Drivs du av att arbeta på djupet, förvalta och utveckla, ser möjligheter till förbättring och motiveras av att effektivisera processer och realisera dem i organisationen? Då kan detta vara rollen för dig.

Brinner du för redovisning och vill du arbeta i ett framgångsrikt företag? Vill du arbeta i en ansvarsfull roll och trivs med att vara delaktig i hela flödet? Då kan rollen som redovisningscontroller hos oss vara något för dig.

Vi kan erbjuda dig

Stimulerande arbete i en organisation som präglas av kundfokus, kontinuitet, långsiktighet och ständig utveckling. Beroende på kompetens och intresse erbjuds goda möjligheter att påverka utvecklingen av rollen.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som redovisningscontroller på Rejmes ekonomiavdelning rapporterar du till koncernens ekonomichef. Ekonomiavdelningen har en central uppgift i att sammanställa, analysera och rapportera ekonomisk information såväl internt som till externa intressenter.

Ekonomifunktionen består av ca. 15 medarbetare fördelade på avdelningarna redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra och kassaredovisning. Våra fyra affärscontollers jobbar operativt i driftsbolagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta koncernens redovisning, hantering av skatt och moms. Löpande redovisning, analys av konton samt framtagandet av månads- och årsbokslut.

Du är en nyckelperson, på ekonomiavdelningen, som drivs av att analysera siffror och vara supporterande gentemot övriga bolag i koncernen. I dina arbetsuppgifter ingår även underhåll och utveckling av befintliga affärssystem.

Du säkerställer regelefterlevnad och att utvecklingen av redovisningsregler följs. Du driver även kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete inom redovisningsområdet, samt arbetar för en likriktad redovisning i koncernen.

Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom, som har god erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är självständig i ditt arbete och känner dig trygg i dina kunskaper och din arbetsroll.

Du har god vana av affärssystem, meriterade med erfarenheter av IFS Ekonomi, Hogia bokslut & skatt samt Mercur. Mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning.

Du har bra analytisk förmåga, och god förståelse för siffror och ekonomiska sammanhang. Som person är du strukturerad och noggrann och har god samarbetsförmåga. Du är en framåt, pålitlig och engagerad person med hög arbetsmoral och positiv inställning.

Att söka information och ha många kontaktytor i organisationen är något som du känner faller sig naturligt. Du har ett förhållningssätt som inkluderar såväl förmågan att stödja som att ifrågasätta.

Uppfyller du kvalifikationerna för tjänsten är du välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på huvudkontoret i Norrköping. Välkommen med din ansökan senast 1 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e53d68376112

Loggat