Kvalificerad ekonom med intresse för samhälls- och verksamhetsfrågor sökes till  (läst 920 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  december 23, 2016, 03:52:19 PM

Om verksamheten
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.
 
I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.
 
Utbildning och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för gymnasieutbildning, vuxenutbildning, försörjningsstöd, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande av nyanlända. Vi har 250 medarbetare och omsätter ca 300 mnkr netto per år. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, hög servicenivå och goda resultat.
 
Arbetsbeskrivning
Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag där ditt arbete som kvalificerad ekonom innebär att du bidrar till förvaltningens strategiska utvecklingsarbete genom att vara en del av ledningsgruppen. Därtill utgör du en kontroll- och supportfunktion till förvaltningens budgetansvariga chefer.
 
Du ansvarar för förvaltningens samlade budget- och redovisningsprocess samt förvaltningens upphandling. Du har även ett eget budgetansvar för interkommunala ersättningar inom gymnasiet och vuxenutbildningen. I detta arbete har du en underställd handläggare som har fokus på de interkommunala ersättningarna.
 
Vidare ansvarar du för att leverera korrekta beslutsunderlag av hög kvalitet inom givna tidsramar till ledningsgrupper och nämnd.
 
Uppdragen får du av förvaltningsledning eller direkt av förvaltningschef. Du är även en del av kommunens utvecklingsarbete med de centrala ekonomiska processerna och du är direkt underställd förvaltningschefen.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomexamen och flerårig arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag eller andra erfarenheter som vi bedömer likvärdiga.
 
Som person är du positiv och lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett strategiskt förhållningssätt och är kommunikativ samt strukturerad i ditt arbetssätt. Du har förmågan att se helheten och bidra till förändring och utveckling i kombination med ekonomiska avvägningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Vidare ser vi det som mycket meriterande om du har bred erfarenhet av budgetering, uppföljning och redovisning liksom av interkommunala ersättningar inom gymnasieskolan. Tidigare erfarenhet av offentlig sektor, förvaltningens verksamhetsområden och ledarskap är också meriterande.
 
Du erbjuds
En spännande och utvecklande roll som ekonom inom en av Sveriges snabbast växande kommuner.
 
Varmt välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/31b46a53ff28
 
Start:
Enligt överenskommelse
 
Lön:
Enligt överenskommelse
 
Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdagen är den 2017-01-11. Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Sigtuna kommun.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på tel.nr 076 6 33 14 42 alternativt via mail: anousheh.abuhamzeh@jurek.se
 
Område:
Sigtuna
Stockholms län
Sverige
 
Anställning:
Tillsvidareanställning Heltid
 
Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh anousheh.abuhamzeh@jurek.se

Loggat