Controller sökes till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg  (läst 942 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  oktober 27, 2016, 07:32:32 AM

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett samarbete där Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun gemensamt ansvarar för all hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både landstinget och kommunen. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård och omsorg, men också att äga och förvalta TioHundra AB. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar.

Förbundskontoret har ett sjuttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Kontoret är för närvarande uppdelat i fyra avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning, administrativa avdelning och avdelning för verksamhetsstyrning. KSON befinner sig nu i en stark utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

I många frågor krävs samverkan med förbundets medlemmar – landsting och kommun – liksom med utförare av hälso- och sjukvård och omsorg, inklusive förbundets bolag. Helhetslösningar med den enskilde invånaren i fokus är tydliga ledord för förbundet.

Arbetsuppgifter:
KSON söker nu två controllers. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara processledare för bland annat budgetering, resultatanalys, prognoser och rapportering. Uppdraget innebär också att mäta, analysera och prognosticera verksamhetens prestation, liksom att bedöma invånarnas framtida behov. Du kommer även att vara ett stöd i våra avtalsförhandlingar.

I Din roll förväntas Du också bidra till förbundets kvalitetsarbete och utveckling av arbetssätt och processer, genom att exempelvis föreslå nyckeltal, utarbeta instruktioner, rutiner, mallar med mera kopplat till ekonomi-, verksamhets-, beställar- och ägarstyrning. Vi arbetar främst i Hypergene och Aditro. För omsorgen använder KSON huvudsakligen verksamhetssystemen Procapita och IntraPhone, medan hälso- och sjukvården betjänas av en mängd system, som tillhandahålls av Stockholms läns landsting.

Internt arbetar vi i ett högt tempo, delar med oss av erfarenheter och hjälps åt i vårt gemensamma uppdrag. För rätt person erbjuds möjligheter i den spännande utvecklingsfas vi befinner oss i. Som controller hos oss kommer Du att ha nära samarbete med Landstingsstyrelsens förvaltning och Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Stockholms läns landsting liksom med Kommunstyrelsekontoret i Norrtälje kommun.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomi- och verksamhetsstyrning liksom redovisning. Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå, eller motsvarande. Du är analytisk, drivande, har god förmåga att samarbeta och att arbeta självständigt. För att lyckas behöver Du även vara en god och lyhörd pedagog i Din relation till förbundets medlemmar, chefer, medarbetare, utförare, politiker med flera. Du är också utvecklings- och resultatinriktad. Rollen kräver stor integritet och förmåga att balansera ett styrande och ett stödjande förhållningssätt. Du måste dessutom kunna uttrycka Dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha mycket goda kunskaper i Microsoft Excel. Erfarenhet i de IT-stöd vi använder värdesätts också.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 58 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss.

Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se och på www.sll.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2016-11-06

Arbetsgivarens referensnummer: A617289

Ansök: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/834fde5a664c

Loggat