EKOVENT söker en Ekonomichef i Vellinge.  (läst 4987 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  mars 02, 2015, 10:27:43 AM

Ekonomichef

Vi söker en affärs- och controllerinriktad, drivande medarbetare till en spännande och växande organisation med höga mål. Du får en viktig position med inflytande på ledning och styrning av verksamheten. Du erbjuds en varierad och stimulerande tjänst, där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla företaget och din roll. Befattningen är placerad direkt under VD och du ingår i företagets ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Du får det övergripande ansvaret för vår ekonomifunktion inklusive koncernredovisning med konsolidering av dotterbolag i Sverige och Danmark.
Du arbetar proaktivt med analyser och uppföljning av uppsatta mål. Du ansvarar för korttids- och årsbokslut, kalkyler, budgets och prognoser, likviditetsplanering och finansiering. Ansvaret för företagets IT-system ligger även på dig.
Till din hjälp har du en person som arbetar med bokföring, fakturering, löner och kassa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Ekonomexamen från universitet/högskola. Du har arbetat med kvalificerat ekonomiarbete inkl. finansiering och har erfarenhet av tillverkande industri. Då företaget är i stark tillväxt är det en fördel om du har erfarenhet från annat företag i sådan situation. För dig är det självklart att arbeta i olika IT-system och du har mycket goda kunskaper i Excel, erfarenhet av arbete i Monitor är ett plus. Engelska behärskar du i tal och skrift.

Som person

Du är en jordnära och effektiv problemlösare som har ett positivt och strukturerat arbetssätt. Du har god analytisk förmåga och ser hellre möjligheter än problem. Du är självgående men har också lätt för att samarbeta, du är affärsmässig och prestigelös. Du gillar arbetet med controlling och ser utveckling som en naturlig del i arbetet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Att jobba hos oss

EKOVENT arbetar målmedvetet med att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom friskvårdsprogram och motion. Med aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag – i alla bemärkelser.

Information och ansökan

För ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult Benny Carlsson på Recruitment International AB, 070-540 51 00. Din ansökan med CV mejlas till post@recruitment.se snarast. Vi arbetar med löpande urval.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/ac877954b52c

Loggat