Colly Filtreringsteknik AB søker etter Ekonomiansvarig i Stockholm.  (läst 1177 gånger) Skriv ut

1 B


Dovile  februari 11, 2014, 01:29:40 AM

Är du en engagerad ekonom som vill vara delaktig i att driva verksamheten framåt?

För rekrytering söker vi till Colly Filtreringsteknik en Ekonomiansvarig. Du som söker är noggrann och har förmåga att koppla ihop företagets verksamhet med det dagliga arbetet på en ekonomiavdelning. Du kommer självständigt att ansvara för ekonomifunktionen och rapporterar direkt till VD. I rollen ingår ej personalansvar. Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter ett par år och är redo för nästa utmaning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i trevliga lokaler i norra Kista. Urvalet sker löpande, välkommen med din ansökan.


Arbetsuppgifter

Colly Filtreringsteknik ingår i börsnoterade Indutradekoncernen. Ekonomiansvarig för Colly Filtreringsteknik sköter den löpande redovisningen, avstämningar och månads- och årsbokslut. I rollen ingår också att kontinuerligt redovisa nyckeltal och olika rapporter till VD. Tjänsten är bred med mycket eget ansvar och många olika kontaktytor. För rätt person finns möjligheter att utveckla tjänsten och att utvecklas i tjänsten.

Inom ekonomiansvaret ingår bland annat:
- redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
- upprättande av budget samt prognoser
- sammanställa ekonomiska rapporter
- controlling
- löpande bokföring och fakturering
- ansvara för företagets ISO certifiering
- agera kontaktperson för bank, Skatteverket och revisorer.

Inom personaladministration ansvarar du bland annat för:
- löneunderlaget till lönebyrån och annan personaladministration
- arbetsgivaravgifter
- att hålla dig ajour med gällande kollektivavtal


Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter ett par år, erfarenhet av controlling är meriterande. För att lyckas bra på den här tjänsten tror vi att du är civilekonom eller motsvarande, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet.

Som person tror vi att du är engagerad, serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs med att ta ett helhetsansvar och arbeta självständigt men är heller inte främmande för att rycka in och delta i övriga medarbetares projekt. Du som söker har goda kunskaper i Officepaketet och speciellt i Excel. Erfarenhet från Movex eller annat större affärssystem räknas meriterande. För denna roll krävs goda kunskaper i svenska och engelska.


Förmåner

Friskvårdsbidrag, lunchförmåner mm

Ansök: http://express.joberate.com/campaign/url/forward/a39e2546938e

Loggat