Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kent

: 1
1
Medlemspresentation / Presentation av Kent Filppu
« skrivet: november 01, 2010, 09:18:54 AM »
Jag jobbar med bokföringsprogrammet e-conomic och kan vara behjälplig när det gäller frågor om bokföringsprogram. Även om jag inte är expert på bokföring så har jag väl lyckas lära mig lite om det också.

Privat så är jag gift tvåbarnsfar och spelar en del poker, men är också intresserad av det mesta som har med nätet att göra, men också att resa fysiskt. Jag har också ett politiskt intresse även om jag är partipolitiskt obunden. Vintertid så håller jag ett öga på hur det går för Timrå IK.

e-conomic
Kent Filppu

2
Ekonomiprogram / SV: Val av ekonomiprogram, ensk firma
« skrivet: november 01, 2010, 08:10:06 AM »
TimFaste: Ja du har rätt i att jag bara länkade till e-conomic  och en blogg om bokföring online: http://bokforingonline.info som länkar till oss. De hade en del bra artiklar om bokföring online. Eftersom jag är anställd av e-conomic och vill jag av lätt insedda skäl inte länka till konkurrenter

Självklart finns det flera bra program i molnet och tycker man något av dem är bättre, så kan man naturligtvis använda dem. Jag har dock inte hört att någon annan erbjuder så lång tid som TVÅ MÅNADERS nöjd-kund-garanti. Den som provar e-conomic och inte är nöjd kan inom två månader ångra sig och få pengarna tillbaks. Se http://www.e-conomic.se/.

Däremot bokföringsprogram som kräver investeringar, backupenheter, installationsjobb etc tycker jag inte är särskilt lämpligt för småföretagare som ska fokusera på något annat än datordrift. Men är något av de programmen så mycket bättre för någon så att det är värt den nackdelen så visst kan man använda något installerat program ett tag till. Nu är ju alla system på väg till molnet och man kommer ändå att tvingas dit förr eller senare. Det är också ett skäl till att jag tycker att om man ska skaffa bokföringsprogram idag så bör man skaffa ett som håller för framtiden och inte som kan förväntas läggas ner inom några år. Däremot den som redan har ett program man är nöjd med, ska så klart fortsätta använda det oavsett om det är installerat eller ej.

3
Ekonomiprogram / SV: Val av ekonomiprogram, ensk firma
« skrivet: oktober 19, 2010, 09:56:06 AM »
Nystartade företag idag bör söka program i molnet. Se gärna http://bokforingonline.info/varfor-bokforing-online/.

En billig lösning för nystartade företag är e-conomic http://www.e-conomic.se/ för 69 kronor i månaden. Du kan också testa gratis. http://www.e-conomic.se/bokforingsprogram/prov/

4
Ekonomiprogram / SV: Känner mig lurad av BL Administration
« skrivet: oktober 19, 2010, 09:43:51 AM »
Väljer du att använda Bluegarden, så kan du koppla ihop det med e-conomic bokföring - http://www.e-conomic.se/ från 69:- i månaden - inkl fria uppdateringar och fri support.

5
Ekonomiprogram / SV: Känner mig lurad av BL Administration
« skrivet: mars 09, 2010, 03:56:36 PM »
Bluegarden har löneprogram online för 49:- i per lönespec (dvs per anställd och månad) och 395 kronor i engångskostnad. Det är en billig och bra lösning för småföretag (http://bluegarden.se/web/Bluegarden_lon_1.aspx).

: 1