Forumnyheter:

Nytt forum om bokföring!

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Fredrik Stigsson

#1
Ekonomiprogram / Visma eKonomi
januari 31, 2014, 08:58:32 PM
Hej!

Jag är moderator här på forumet och jag jobbar med bokföring. När det gäller program i allmänhet så är webbaserade program definitivt framtiden. Jag har tittat på webbaserade ekonomiprogram och jag har verkligen fastnat för Visma eKonomi, det är gjort av en tillförlitlig leverantör, det är smart gjort och det är riktigt snyggt :).

Prova Visma eKonomi gratis!

Vad tycker ni om detta program?
#2
Allmänt / Medlemsregistrering
april 19, 2013, 10:54:21 AM
Hej,

jag får in väldigt många medlemsregistreringar (>300) varje vecka och de flesta av dessa registreringar är från SPAM-användare. När jag går igenom den här listan så kan det hända att medlemmar som borde godkännas rensas bort. Jag brukar alltid gå igenom den här listan varje fredag och har gjort så just nu (10:53, fredag, 18 april 2013).
#3
Skatt och deklaration / Skattebefriad?
mars 27, 2008, 09:13:32 PM
Jag undrar om en föräldrakooperativ förskola och tillika ekonomisk förening ska betraktas som en ideell förening och därmed undantas från beskattning. De enda intäkter som föreningen har är bidrag från kommunen och medlemsavgifterna. I skriften SKV 324 utgåva 14 nämns "vård av barn" som ett allmännyttigt ändamål, vilket bl a krävs för att betraktas som ideell.
Tacksam för svar!
#4
Ekonomiprogram / FLYTTAD: Obligationer
mars 27, 2008, 11:09:06 AM
#5
Löpande bokföring / Eget utlägg med privata pengar
oktober 01, 2007, 01:36:01 PM
När jag köper in datorer från min leverantör så är jag tvungen att betala med kreditkort och eftersom jag inte har något kreditkort på företaget så måste jag betala med privata pengar. Hur blir det med bokföringen och momsen, hur skall jag lösa detta i företagets bokföring. Företagsformen är enskild firma (Enskild näringsidkare).
#6
Allmänt / Välkommen till ett forum om bokföring!
oktober 01, 2007, 11:38:18 AM
Det här är ett forum där bokföring tas upp till diskussion. Det här forumet är specialiserat på bokföring och meningen med forumet är att man här skall få svar på enklare och mer avancerade frågor relaterat till ämnet bokföring och ekonomiprogram. Registrera er som medlemmar och börja diskutera bokföring redan idag.

Med vänlig hälsning
Gruppen bakom "Ett forum om bokföring"